miercuri, 22 iulie 2015

Filmele



 De-a lungul timpului cu totii am vazut nenumarate filme si desene animate, multe dintre ele ne-au influientat comportamentul.
  Eu am decis sa renunt la filmele si povestiile triste pe comedii si romance ma gandesc ca in asa fel as avea mai mult de catigat nu mai spun ca la finalul unei saptamani incarcate merge si un film de actiune cu arme si eroi purtand diverse masti sau pantaloni din piele.
  Pentru a nu ramane captive intr-un film sau in anumite ganduri aiurite pe care le poate transmite un film incearca sa-ti schimbi genul si o sa vezi ca iti va afecta si modul de viata treptat.
   In viata starea de spirit este influientata in primul rand de tine si in al doilea rand de factorii externi, pentru a trece cu brio toate provocarile trebuie sa fi optimist si sa stii intotdeaua sa-ti alegi energia pozitiva. Nu fi o persoana negativista nu are nici-un rost deoarece: iti distrugi mintea treptat, trebuie sa treci prin toate obstacolele vietii pentru a fi un winner.
   Un film bun merge bine cu popcorn sau seminte. ;)

   Asa ca asculta-ma pe mine data viitoare cand alegi un film ai grija sa pui o comedie si inveseleste-te, viata trebuie colorata.
     Acum nu fi timid si lasa-mi un comentariu! :-*







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu